Soms wil je gewoon een frisse start, een make-over voor je huis. Het renoveren van je woning kan een behoorlijke uitdaging, maar ook bijzonder lonend zijn. Een van de dingen die je zou kunnen overwegen tijdens deze renovatie is om zelf een vloer te verwijderen. Het lijkt misschien een hele klus, maar als je eenmaal weet hoe het moet, is het te doen. Maar waarom zou je? Je hebt echt wel genoeg te doen en er zijn professionals gespecialiseerd in het verwijderen van die oude, lelijke vloer die je gewoon kunt inschakelen. Gun jezelf een stuk minder spierpijn, ergernis en gedoe en regel een professional op het gebied van vloerverwijdering. Jij kunt je dan focussen op andere zaken!

Plavuizen vloer laten verwijderen

Heb je een huis gekocht waar je een plavuizen vloer in hebt en is dat nu nét niet iets wat bij jouw idee van een gezellig, sfeervol interieur past? Dan is het tijd om de experts te laten aanrukken. Je plavuizen vloer laten verwijderen door professionals scheelt jou veel kopzorgen en alleen dat al maakt het de kosten voor deze service waard. Je hebt voor deze klus meer nodig dan alleen doorzettingsvermogen. Ook moet je het juiste gereedschap hebben en de kennis om de vloer veilig te kunnen verwijderen. En wat denk je van het afvoeren van al die plavuizen? Dat is een klus die je niet even in je eentje klaart.

Kurkvloer laten verwijderen

En wat denk je van zo’n echte jaren ‘80 kurkvloer? Toen heel sfeervol en lekker verend, maar nu vooral een bron van ergernissen. Een kurkvloer laten verwijderen lijkt relatief eenvoudig. Kurk is een zacht materiaal dat gemakkelijk kan worden gesneden en gescheurd. Maar het probleem is niet de kurk. De kurk is namelijk verlijmd met een nogal heftige lijm. En ook die moet verwijderd worden. Je hebt ook hier weer specifieke kennis nodig. Niet alleen van het verwijderen en opruimen van de kurk, al kan dat een flink stoffige boel worden. Je moet ook weten welke lijmoplosser je het best kan gebruiken en hoe je deze op een veilige manier moet toepassen. Een professional van WF Vloerbewerking weet precies hoe die kurkvloer, inclusief de lijm, op een veilige manier verwijderd kan worden.

En dan is het tijd voor de afwerking

Is die lelijke oude vloer in de container beland? Dan is het nu tijd voor de afwerking. Daarvoor is het dan wel weer van belang dat je ondervloer intact en helemaal geëgaliseerd is. Ieder hobbeltje en bobbeltje is anders te zien, ook door je nieuwe vloerbedekking heen. De professionals van WF Vloerbewerking klaren ook deze klus voor je. Je vloer is dan echt klaar voor de volgende ronde.

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen